Antena 3 CNN Actualitate Lovitură de teatru în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a descoperit la două zile după accidentul designerului

Lovitură de teatru în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a descoperit la două zile după accidentul designerului

Lovitură de teatru în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a descoperit la două zile după accidentul designerului
01 Mai 2019   •   11:58

Una dintre întrebările care au gravitat în jurul morții lui Răzvan Ciobanu a fost cum de acesta a ajuns la peste 20 de kilometri distanță de Mamaia, într-o cu totul altă direcție față de cea în care trebuia s-o apuce dacă voia să meargă, așa cum au spus amici de-ai lui, spre București. 

Localitatea Săcele se află pe DN 226, de la Năvodari în direcția Istria și mai apoi Tulcea. Varianta vehiculată de cunoscuți este că Răzvan s-a rătăcit când voia să se ”urce” pe autostradă. Practic, designerul a pornit din Mamaia Nord către Năvodari. Înainte de rafinăria Petromidia, exista un sens giratoriu. Ca să mergi către autostradă, trebuie să schimbi direcția de mers cu aproape 90 de grade. Drumul trece pe lateralul localității Năvodari, ajunge în localitatea Lumina și de acolo în porțiunea de autostradă care urma să lege Constanța de Tulcea, dar nu a fost finalizată. Sensul giratoriu nu este bine semnalizat, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close