Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, discurs neașteptat înainte de moțiune: "Să știți că visez frumos și țin minte visele!"

Ludovic Orban, discurs neașteptat înainte de moțiune: "Să știți că visez frumos și țin minte visele!"

România duce lipsă de politicieni cu viziune, iar premierul Ludovic Orban își îndeamnă colegii de partid să viseze. Discursul său de la Consiliul Național al PNL a ridicat sala în picioare.

Ludovic Orban, discurs neașteptat înainte de moțiune: "Să știți că visez frumos și țin minte visele!"
02 Feb 2020   •   18:59

Au fost lideri din toată țara, însă e prima ședință importantă la care președintele Klaus Iohannis nu ia parte. Absența lui Iohannis a alimentat speculațiile privind ruptura dintre președinte și o parte a conducerii liberale

"Să ştiţi că visez frumos şi ţin minte visele. Visele nu sunt doar despre mine. Visele mele au fost despre PNL şi mai ales sunt despre România, ţara pe care o iubim, despre fiecare român căruia vrem să-i dăm o şansă de a se realiza în ţara lui.

Nu mă mulţumesc atunci când mă trezesc la realitate să trăiesc în lumea visului şi mă încăpăţânez în fiecare zi ceva – atât cât pot eu şi echipa mea, toți colegii pe care îi am alătuti – să ducem România în direcţia bună", a spus Ludovic Orban.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close