Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Am crezut că spoturile electorale sunt la mişto!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Am crezut că spoturile electorale sunt la mişto!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Am crezut că spoturile electorale sunt la mişto!" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
29 Mai 2009   •   00:03

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a explicat telespectatorilor care sunt motivele pentru care el este hotărât să nu mai voteze.

?Eu nu mai pot să votez, pentru că atunci când mă duc şi pun ştampila pe un băiat şi el se dovedeşte a fi un dobitoc, mă uit în oglindă şi mi se pare că am faţă de prost. Eu nu mai pot. Nu cred că unii, cum ajung preşedinţi devin tunaţi sau upgradaţi? a spus el.

?Mă uit care e oferta...şi nu am ce vota. După 15 ani de ?Votaţi schimbarea?, care a fost schimbarea, nu a fost niciuna!?

?Îţi faci cruci cu 30 de mâini când vezi spoturile elctorale. Am crezut că-s la mişto! Că cineva a zis hai să ne batem joc de papagalii aştia, de parcă noi am fi nişte cretini.
După ce văd spoturile astea, îmi zic dacă atâta au putut ei în materie de comunicare...sau mai bine zis în materie de bun simţ, atunci mai bine renunţ? concluzionează Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close