Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea. ?Am spus de mai multe ori că o să ne ia dracul cât de curând!? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. ?Am spus de mai multe ori că o să ne ia dracul cât de curând!? (VIDEO)

14 Iun 2009   •   23:41
Lumea lui Mircea Badea. ?Am spus de mai multe ori că o să ne ia dracul cât de curând!? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat, duminică seară, anunţul făcut de Traian Băsescu potrivit căruia România va intra în recesiune economică.

?Păi, e o revelaţie extrem de târzie. Noi am avut-o în urmă cu 8-9 luni. E bine că a ajuns să constate o realitate?, a spus prezentatorul.

?Noi, ăştia cât de cât raţionali, ştiam de mult că va fi nasol. Nu o dată am spus că ?O să ne ia dracul, cât de curând!?.

Domnul preşedinte nu aduce nici o lumină în desluşirea vieţii noastre de zi cu zi. Nu, noi ne-am prins de mult cum stau lucreurile...?, a concluzionat prezentatorul.Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close