Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Nu e vorba de letargie, ci de lipsa unei opţiuni la aceste alegeri (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Nu e vorba de letargie, ci de lipsa unei opţiuni la aceste alegeri (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Nu e vorba de letargie, ci de lipsa unei opţiuni la aceste alegeri (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
07 Iun 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea a citit mesajul primit pe telefonul mobil de la un cetăţean care nu s-a prezentat la vot. L-a prezentat în direct, la emisiunea "Sinteza Zilei", deoarece atitudinea celui care a trimis SMS-ul poate fi uşor considerată o stare de spirit a întregii naţiuni, care nu a votat: "Ce penibil; Şi mă fac pe mine letargic?! Sunt fără opţiune şi revoltat, nu letargic!"

"Despre asta am tot vorbit şi eu în lunile astea. Cică să te duci la vot, păi şi pe cine să votez? Pe EBA? Am băut gaz între timp, am înnebunit?", a mai spus Mircea Badea.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close