x close

Lumea lui Mircea Badea. "Nu există mafioţi pe bune în România. Sunt doar nişte gorile" (VIDEO)

31 Aug 2009   •   23:54
Lumea lui Mircea Badea. "Nu există mafioţi pe bune în România. Sunt doar nişte gorile" (VIDEO) mircea badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat faptul că preşedintele Traian Băsescu a stat la masă cu un interlop de la Craiova. În opinia sa, nu este un lucru care ar trebui să ne mire, având în vedere ţara în care trăim. O ţară în care, spune Badea, poliţia, politicienii şi lumea interlopă sunt mână în mână.

?E o adevărată dileală cu un anume Doru Măgaru. Sună beton! Şi care e treaba? Că Traian Băsescu a stat la masă cu domnul Măgaru. În România reală, interlopii sunt mână în mână cu poliţia. Nu se află niciodată în tabere potrivnice. Ba chiar interlopii au şefi în poliţie. Să nu ne imaginăm că politicienii sunt cumva deasupra acestei lumi. Că ei vieţuiesc în parlament, la plenare, la simpozioane, sau la televiziuni. Ei sunt mână în mână cu mafioţii? spune Mircea Badea.

Cu toate astea, spune el, ?nu există mafioţi pe bune în România. Sunt nişte băieţi, nişte gorile care pot provoca o spaimă de moment şi maximum ce pot provoca este o spitalizare?


Vedeţi înregistrările emisiunii În Gura Presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea mafioti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati