Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. România, condusă de o gaşcă de "băieţi" care îşi împart ţara la masă (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. România, condusă de o gaşcă de "băieţi" care îşi împart ţara la masă (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. România, condusă de o gaşcă de "băieţi" care îşi împart ţara la masă (VIDEO)
Sursa foto: badea
11 Iun 2009   •   00:03

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat faptul că vicepreşedinta BEC a mers la restaurant cu preşedintele Băsescu şi membrii PDL chiar în seara alegerilor.

?E grotesc, dar banal. Pentru că astfel de lucruri se întâmplă frecvent în România. Putem să ne drogăm cât vrem noi că trăim într-un stat de drept. Sunt cuvinte goale, fără fond. Se întreţine o iluzie, nu trăim într-un stat de drept, nu există stânga, nu există dreapta. Există o gaşcă de ?băieţi? care îşi împart ţara asta la masă şi zic ?Suntem fericiţi, ce dacă nu au venit 80% la vot, lasă! Ne-au pus în funcţii şi administrăm banii celor 100%.?. Nu există ştiinţe politice, primează instinctul primitiv, de haită. Legea e simplă, ba chiar simplistă: e legea pumnului? spune Badea.

Eu dacă aş avea aici un buton să îl dau jos pe Băsescu, acum l-aş apăsa. Sunt extenuat de câte lucruri am auzit zilele astea. Băsescu face ?ce vrea muşchii lui? în ţara asta! Dar mă uitam acum, cu cine să votez, toţi sunt mână în mână? concluzionează Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea Mircea Badea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close