Antena 3 CNN Actualitate Lumea se întoarce împotriva lui. Băsescu atacă în stânga şi în dreapta, făcând din Justiţie sacul lui de box

Lumea se întoarce împotriva lui. Băsescu atacă în stânga şi în dreapta, făcând din Justiţie sacul lui de box

Lumea se întoarce împotriva lui. Băsescu atacă în stânga şi în dreapta, făcând din Justiţie sacul lui de box
de O.P.    |    26 Mar 2015   •   05:39

Traian Băsescu atacă din nou justiţia, pe care o lăuda în timpul mandatului său. Fostul preşedinte susţine că procurorii acţionează la comandă. Mai exact, amână anchetarea unor nume grele din politică sau din mediul de afaceri.

Băsescu lasă să se înţeleagă că aceştia beneficiază de protecţie şi critică implicit lipsa de implicare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

De asemenea, fostul şef al statului a criticat faptul că denunţătorii Elenei Udrea au scăpat de anchete în timp ce blonda lui preferată stă în spatele gratiilor. 

Traian Băsescu susţine că anchetele DNA se fac la comandă şi sugerează că Laura Codruţa Kovesi e direct responsabilă pentru faptul că anumite personaje din politică şi afaceri nu sunt în vizorul procurorilor.

Traian Băsescu o atacă pe Laura Codruţa Koveşi şi când vine vorba de anchetarea Elenei Udrea. Fostul preşedinte spune că DNA a vânat-o pe protejata lui pentru că aşa a vrut neapărat cineva, în timp ce denunţătorii ei sunt protejaţi.





×
Subiecte în articol: justitie Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close