Antena 3 CNN Actualitate Începe lupta pentru putere în clanul Corduneanu. Cine va fi noul "stăpân al Moldovei"

Începe lupta pentru putere în clanul Corduneanu. Cine va fi noul "stăpân al Moldovei"

Începe lupta pentru putere în clanul Cordunenilor după înmormântarea celui supranumit "stăpânul Moldovei". Costel Corduneanu ar fi avut o ultimă dorință în ceea ce privește șefia acestuia după moartea sa.

de Georgiana Murgilă    |    22 Apr 2024   •   15:52

Deși toată lumea se aștepta ca Adrian Corduneanu, zis Beleaua să fie cel care preia frâiele clanului Cordunenilor, nu va fi așa.

Surse apropiate familiei Corduneanu susțin că Petronel este cel care va conduce de acum încolo tot ceea ce înseamnă clanul Corduneanu, implicit afaceri.

Vom vedea dacă se vor întâmpla în continuare și infracțiuni. Dacă este să analizăm istoricul lui Petronel Corduneanu acesta a fost acuzat de-a lungul timpului de mai multe lucruri precum șantaj sau amenințare și recent a fost pus sub acuzare într-un dosar de cămătărie și grup infracțional organizat.

Petronal Corduneanu nu a fost condamnat, acest dosar fiind pe rol. Adrian Corduneanu și fratele său Petronel Corduneanu nu și-ar fi vorbit ani de zile din pricina unor afaceri imobiliare, însă la înmormântare, chiar la cimitir cei doi s-au împăcat și au jurat că nu se vor mai certa niciodată, respectând ultima dorință a lui Costel Corduneanu.

×
Subiecte în articol: Costel Corduneanu clanul corduneanu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close