Antena 3 CNN Actualitate Magistratul care a judecat procesul "Telepatia" apare în rechizitoriul procurorilor DNA, legat de cazul judecătoarei Viorica Dinu

Magistratul care a judecat procesul "Telepatia" apare în rechizitoriul procurorilor DNA, legat de cazul judecătoarei Viorica Dinu

Magistratul care a judecat procesul "Telepatia" apare în rechizitoriul procurorilor DNA, legat de cazul judecătoarei Viorica Dinu
Sursa foto: Foto: tribunetalk.com
de S.T.    |    30 Sep 2013   •   11:19

Numele magistratului care a judecat procesul "Telepatia", în care a fost condamnat Dan Voiculescu, apare în rechizitoriul procurorilor DNA, legat de cazul judecătoarei Viorica Dinu.

Acuzată de corupţie şi de luare de mită, Viorica Dinu este bănuită că ar fi organizat o adevărată reţea a judecătorilor corupţi, care primeau sute de mii de euro pentru a favoriza inculpaţi.

În emisiunea Sinteza Zilei, au fost prezentate, în exclusivitate, documente care ridică mari semne de întrebare asupra integrităţii morale şi profesionale a celei care a judecat dosarul "Telepatia".

Antena 3 îşi propune să afle adevărul în legătură cu întrebările care se ridică din acest dosar. Numele unor judecători apar în dosare de mare corupţie, dar ei nu sunt cercetaţi de DNA, în mod oficial.

În aceste condiţii este important de aflat dacă acesti magistraţi nu se află într-o postură de vulnerabilitate faţă de Direcţia Naţională Anticorupţie şi care este legătura cu alte mari procese de corupţie la care DNA este parte acuzatoare.

Citeşte şi:

Judecătoarea Viorica Dinu nu poate justifica peste 46.000 de euro. ANI cere verificarea averii

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close