Antena 3 CNN Actualitate Mama acuzată că şi-a ucis cei trei copii a fost reţinută

Mama acuzată că şi-a ucis cei trei copii a fost reţinută

Mama acuzată că şi-a ucis cei trei copii a fost reţinută
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2015   •   08:41

Mama din Uricari acuzată că şi-a ucis cei trei copii a fost reţinută, după 12 ore de audieri şi va fi dusă în instanţă cu mandat de arestare preventivă. Procurorul de caz a schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor calificat. Copiii au murit după ce apartamentul în care mama lor îi lăsase încuiaţi a luat foc. Procurorii trebuie să stabilească dacă femeia a provocat incendiul intenţionat.

Femeia a fost reţinută după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani au audiat-o timp de 12 ore. Anchetatorii o suspectează pe mamă că a incendiat intenţionat apartamentul ca să-şi omoare copiii - un băieţel de un an, şi două fete, în vârstă de 8 şi 10 ani.

Femeia spusese iniţial că şi-a lăsat copiii nesupravegheaţi ca să se ducă să-şi cumpere băutură. A susţinut că i-a lăsat la lumina lumânării, pentru că în acea noapte nu era curent. Mama celor trei copii a spus că, atunci când s-a întors din oraş, apartamentul luase foc şi n-a mai reuşit să-i salveze.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă oncendiul, în care au fost distruse 17 apartamente, a pornit de la lumânarea rămasă aprinsă sau a fost pus intenţionat. În anul 2003, ceilalţi doi copii ai femeii au fost ucişi de primul ei soţ.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close