Antena 3 Actualitate O mamă din Craiova filmată când își ia copiii cu forța de la grădiniță  

O mamă din Craiova filmată când își ia copiii cu forța de la grădiniță  

de Loredana Chimoiu    |    17 Iun 2021   •   13:42
O mamă din Craiova filmată când își ia copiii cu forța de la grădiniță  

Scandal la o grădinița din Craiova. O mamă a mers să-și ia copiii cu forța de la unitate de învățământ întrucat fostul soț refuza să îi mai dea.

Părinții erau divorțați din 2017 și copiiii au fost încredințați mamei. Este vorba de doi băieți, gemeni, în vârstă de 5 ani. 

Tatăl nu a respectat hotărârea judecătorească. Bărbatul avea dreptul să-i viziteze sau să-i ia. Într-o zi, însă, i-a luat și nu i-a mai dus înapoi mamei. Femeia nu a mai reușit sa-i ia înapoi de aproximativ 2 ani.

În toată această perioadă copiii au stat la tată, deși mama avea custodie. În tot acest timp au fost depuse plângeri împotriva bărbatului. Pe numele lui este deschis dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. 

În aceasta dimineață tatăl i-a dus pe copii la grădinița, pentru că erau la el. Mama și bunicii materni s-au dus atunci la grădiniță și au luat copiii cu forța. Educatoarele au refuzat să-i dea copiii mamei, pentru că știau că de obicei îi lua și ii aducea tatăl.

Femeia s-a supărat, a izbucnit un conflict spontan, a tras de ușa de la grădinița, a provocat distrugeri la intrarea în grădinița, apoi le-a împins pe educatoare. Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și lovire sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: gradinita mama

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close