Antena 3 CNN Actualitate Mama femeii ucise în accidentul din Pipera, mărturie cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca bărbatul să intre intenționat cu mașina în piciorul pasarelei

Mama femeii ucise în accidentul din Pipera, mărturie cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca bărbatul să intre intenționat cu mașina în piciorul pasarelei

Accidentul din Pipera, în care o tânără a murit pe loc, după ce șoferul a intrat cu mașina în piciorul unei pasarele, ar fi fost provocat intenţionat de şofer, respectiv fostul soţ al femeii.

Mama femeii ucise în accidentul din Pipera, mărturie cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca bărbatul să intre intenționat cu mașina în piciorul pasarelei
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    05 Apr 2022   •   17:12

De altfel, polițiștii au găsit mesaje de amenințare la adresa femeii, iar imaginile de camerele de supraveghere din zonă au fost și ele elocvente. După ce inițial a recunoscut că asta și-a dorit să facă, ulterior și-a schimbat declarația și a spus că accidentul a fost urmarea unei altercații în trafic.

Mama femeii ucise în accidentul din Pipera susține că individul îți amenința mereu fosta soție că o omoară și povestește ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca el să-și pună în aplicare planul.

"Mi-a omorât fata! E un criminal! Pentru mine și copiii lui e un criminal! Tot timpul numai asta avea în cap... Te omor, te omor, te omor. Sâmbătă dimineață a venit, a sărit gardul...Hai, nu ești gata? Fata trebuia să plece la serviciu... Că te duc eu la metrou la Aurel Vlaicu. Haide că m-ai înnebunit, i-a zis fata. Atât a zis și a plecat... Și s-a întâmplat... el a avut premediat tot", a povestit mama victimei.

Alexandra, fiica victimei, a spus că bărbatul era foarte gelos și credea că mama ei are un amant. Nu ar fi fost așa, iar femeia lucra până târziu la un restaurant.

"Gelozia... el credea că mama are amant, dar nu avea niciun amant. Lucra într-un restaurant, venea târziu... Nu vreau să dau ochii cu el, nu vreau să vorbesc cu el, nu pot...", a spus, la rândul ei, fiica victimei.

Cei doi au divorțat acum mulți ani, dar au locuit sub același acoperiș până săptămâna trecută, când s-au certat, iar ea și-a făcut bagajul și a plecat la mama sa.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close