Antena 3 CNN Actualitate O mamă din Iaşi îşi strigă durerea lângă trupul fără viaţă al fiului ei, mort într-un accident cumplit

O mamă din Iaşi îşi strigă durerea lângă trupul fără viaţă al fiului ei, mort într-un accident cumplit

Tudor Berbinschi, un tânăr informatician în vârstă de 23 de ani, din Iaşi, a murit într-un cumplit accident la 120 de km/h, pe centura municipiului Iaşi, în zona localităţii Uricani. La scurt timp, la fața locului au ajuns și părinții tânărului.

O mamă din Iaşi îşi strigă durerea lângă trupul fără viaţă al fiului ei, mort într-un accident cumplit
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   20:10

După ce a asistat în stare de şoc la imaginea copilului ei mort, femeia a avut nevoie de intervenția echipei medicale.

O mamă din Iaşi a trăit astăzi o suferință greu de descris și greu de pronunțat. Să afli că ți-a murit copilul, într-un accident cumplit, este unul dintre cele mai copleșitoare coșmaruri din viaţa unui părinte. Este, de departe şi una din cele mai mari drame din viața unui om.

O mamă plânge lângă fiul ei mort în accident pe centura Iaşului

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi, în zona localităţii Uricani, după ce Tudor ar pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un parapet din beton.

Martori la cumplitul accident, alţi şoferi au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns, în scurt timp, salvatorii de la SMURD, un echipaj de la Descarcerare şi poliţiştii rutieri.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a maşiini a fost distrusă complet, iar părţi din maşină s-au împrăştiat pe câteva zeci de metri.

Mai mult, acul vitezometrului s-a blocat la 120 de km/h, semn că tânărul şofer circula cu viteză în momentul în care maşina s-a izbit de zidul de beton.

La scurt timp după producerea tragediei au ajuns și părinții tânărului. După ce a asistat în stare de şoc la imaginea copilului ei mort femeia a avut nevoie de intervenția echipei medicale. 

Zeci de prieteni ai lui Tudor au fost uimiţi de moartea tânărului informatician şi au postat mesaje de condoleanţe pe reţelele sociale.

"Astăzi e o zi tristă, urâtă şi fără sens. Drum lin, Tudor Berbinschi!", a scris Antoaneta Luchian, într-o postare.

Tudor Berbinschi absolvise în urmă cu un an Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, iar ulterior a devenit coordonator al proiectului Alecart, fiind Art Director.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Ozempic dispare din farmaciile din România, de la 31 iulie
x close