Antena 3 CNN Actualitate Manevra lui Dănileț: Cum vrea să destabilizeze CSM

Manevra lui Dănileț: Cum vrea să destabilizeze CSM

Manevra lui Dănileț: Cum vrea să destabilizeze CSM
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mar 2019   •   16:58

Manevră incredibilă pe care vrea să o facă unul dintre cei mai controversați judecători, astfel încât să destabilizeze chiar CSM.

Cristian Dănileț este cel care vorbea pentru prima dată despre revocarea unor membri din CSM. Este vorba despre Gabriela Baltag, dar și despre judecătoarea Evelina Oprina. 

Victor Alistar, membru CSM, susține că undele dintre motivele invocate de Dănileț nu au temei.

„S-a solicitat începere printr-o adunare generală a unui tribunal, pentru a declanșa procedura este nevoie să fie adoptată această solicitare de un număr de minim 30 de tribunale, după care punctul de vedere al membrilor Consiliului aleși din partea magistraților, după care se trece la vot efectiv. Cu privire la motivele invocate, nu am să fac multe comentarii, o să fie apreciate de fiecare judecător în parte, nu înțeleg cum este posibil să invoci faptul că acesta nu a fost de acord cu un alt membru al Consiliului. Al doilea motiv legat de pagina de Facebook, trebuia verificat înainte, este total lipsit de temei, al treilea element este legat că și-a exprimat o opinie cu privire la niște elemente de politică publică”, a declarat Alistar.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close