Antena 3 CNN Actualitate Maraton pentru Kassandra. Daniel Osmanovici, în emisie de 29 de ore. "Lucrurile stau foarte bine"

Maraton pentru Kassandra. Daniel Osmanovici, în emisie de 29 de ore. "Lucrurile stau foarte bine"

Maraton pentru Kassandra. Daniel Osmanovici, în emisie de 29 de ore. "Lucrurile stau foarte bine"
30 Noi 2014   •   11:02

Colegul nostru de la Observator Daniel Osmanovici prezintă cel mai lung buletin meteo. Se află în emisie timp de aproape 29  de ore. Şi va rămâne în direct pana la ora 19.00.

Un maraton pentru o cauză nobilă. O ajutăm pe Kassandra, o fetiţă de 10 ani greu încercată de soartă, chinuită chiar de bunica ei. Fetiţa are oasele distruse de bătăi şi trupul plin de proteze, dar nu şi-a pierdut speranţa.

Dupa o noapte petrecuta în platou, Daniel Osmanovici a spus ca se simte "energizat fara sa fi folosit energizant". În ceea ce priveşte suma de bani strânsă pentru Kassandra, Daniel Osmanovici a precizat că "lucrurile stau foarte bine".


Daniel Osmanovici prezintă cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune live din România. Cu un scop caritabil. La finalul maratonului, banii strânşi vor ajunge la Kassandra, pentru cea de-a 37 operaţie.

Kassandra a aflat cum este sa ai o familie iubitoare, abia dupa 15 ani, cand a fost infiata de fostul fotbalist, Iosif Rotariu si de sotia lui. Mama ei naturala o abandonase, iar fetita devenise o povara pentru bunica ei care a malatratat-o fara mila. Femeia a batut-o fara mila pana i-a rupt oasele şi a ţinut-o nemâncată. Durerea pe care a indurat-o această copilă era cu atât mai mare, cu cât ea mai suferea şi de o boala care macina oasele. Până acum, Kassandra a trecut peste 36 de operaţii iar acum se mai pregăteşte pentru înca una.

O puteţi ajuta pe Kassandra cu un SMS la 8848.

×
Subiecte în articol: Daniel Osmanovici
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close