Antena 3 Actualitate Marcel Ciolacu, soluție pentru valul de români de la intrarea în țară

Marcel Ciolacu, soluție pentru valul de români de la intrarea în țară

17 Mai 2020   •   21:49
Marcel Ciolacu, soluție pentru valul de români de la intrarea în țară
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat duminică seară, în contextul aglomeraţiei din Vama Nădlac, că Guvernul trebuia să facă poduri aeriene pentru a evita această situaţie, aşa cum s-a întâmplat când românii au fost "expediaţi" la sparanghel.

"Se ştia de acest val. Noi am fost în stare să scoatem oameni din carantină de la Suceava, să-i urcăm în avioane, să-i trimitem la sparanghel. Acelaşi lucru ar fi trebuit să facem pentru români şi când îi aducem în ţară. Trebuiau făcute poduri aeriene sau culoare speciale pentru intrare în ţară.

Organizat din timp acest lucru, fiindcă aveau informaţii că se vor deplasa - şi să respectăm românii. Nu, am fost la fel de indolenţi, am lăsat lucrurile să meargă de la sine şi se întâmplă ce se întâmplă. Expunem oamenii.... Trebuiau organizate poduri aeriene de către Ministerul Transporturilor (...) să aducem românii în ţară la fel cum am făcut şi când a fost nevoie să-i expediem la sparanghel", a declarat Ciolacu la România TV.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close