Antena 3 CNN Actualitate Marcel Pavel, acuzat că a mințit ca are COVID: "Au spus că am primit 250 de mii de euro de la președinte. Mă blestemau, mă înjurau"

Marcel Pavel, acuzat că a mințit ca are COVID: "Au spus că am primit 250 de mii de euro de la președinte. Mă blestemau, mă înjurau"

Marcel Pavel a fost bolnav de COVID-19, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 60%. Într-un interviu pentru Antena 3, artistul a povestit suferința pe care a îndurat-o după valul de reacții negative ale urmăritorilor săi la vestea că s-a îmbolnăvit.

Marcel Pavel, acuzat că a mințit ca are COVID: "Au spus că am primit 250 de mii de euro de la președinte. Mă blestemau, mă înjurau"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2021   •   19:25

Marcel Pavel susține că a fost acuzat că a primit bani pentru a minți despre îmbolnăvirea cu COVID-19. Întrebat dacă s-a vaccinat, artistul a refuzat să răspundă:

„Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000. Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată. După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare. (...) Spuneau că eu am adus Covidul în România. M-a afectat la nivel psihic. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc.”

Urmăriți interviul integral cu Marcel Pavel:

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel COVID-19
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close