Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela laudă eroismul poliţistului din Drăgăneasa: A procedat conform legii. Polițiștii au dispoziție să riposteze când sunt atacați!

Marcel Vela laudă eroismul poliţistului din Drăgăneasa: A procedat conform legii. Polițiștii au dispoziție să riposteze când sunt atacați!

Marcel Vela laudă eroismul poliţistului din Drăgăneasa: A procedat conform legii. Polițiștii au dispoziție să riposteze când sunt atacați!
Sursa foto: Foto: gov.ro
24 Noi 2019   •   08:40

Ministrul de Interne a salutat eroismul poliţistului care a ripostat cu focuri de armă, sâmbătă noapte, la o secţie de votare în comuna Drăgăneasa din judeţul Prahova, atunci când a fost atacat de mai mulți indivizi înarmați. Agentul a tras mai multe focuri de armă, iar unul dintre indivizii agresivi a fost lovit de un glonţ şi a fost transportat la spital. 

Citește și: Primele imagini de la fața locului. Ce s-a întâmplat, de fapt, la secția din Drăgăneasca

”Aș dori să felicit polițistul care a intervenit aseară în localitatea Drăgăneasa. Aș dori să vă puneți în locul unui polițist singur, într-un sat îndepărtat, atacat de cinci indivizi înarmați, cu dorința clară de a-i face rău. S-a luptat și a reușit să se descurce într-o situație critică. A executat și focuri de avertisment. A procedat conform legii și în final, pentru a liniști agresivitatea acelor indivizi, unul dintre ei a fost împușcat în picior. Atenționez pe toți cei care sunt violenți și atacă polițiști că au dispoziție să riposteze. Nu e normal ca infractorii să atace polițiști. Apreciem sacrificiul acestor oameni. Sunt polițiști care își riscă viața apărând o secție de votare”, a spus Marcel Vela.

Citește și: Împușcături într-o secție de vot din Prahova. Cinci bărbați au atacat un polițist

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close