Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: ”Am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur”

Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: ”Am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe o rețea socială un mesaj prin care îi roagă pe români să respecte măsurile impuse de autorități pentru a putea avea o perspectivă optimistă.

Marcel Vela, mesaj de 1 Mai: ”Am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur”
Sursa foto: antena3
01 Mai 2020   •   15:32

”Urmărind jurnalul de știri din această dimineață, am văzut în Vama Veche un răsărit superb. Dar era un răsărit singur. 

Cu toții ne-am făcut planuri de 1 Mai. Ne vedeam lângă prieteni, lângă familie, la distracții, grătare, oricum, dar nu așa.Viața ne-a oferit însă imprevizibilul și ne-a adus în mijlocul unei pandemii globale. Aș dori să salut colegii mei din MAI care sărbătoresc această zi prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie și verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibilele riscuri, pentru că vreau să fim cu toții bine. Pentru că vreau să știm că vom fi departe de acest virus invizibil și agresiv.

Mai am o rugăminte! Haideți să avem un comportament corect! Trebuie să mai rezistăm puțin pentru ca, mai apoi, să avem o perspectivă optimistă!”, este mesajul ministrului Marcel Vela de pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close