Antena 3 CNN Actualitate Marelbo îți aduce o rază de soare prin reduceri îndrăznețe

Marelbo îți aduce o rază de soare prin reduceri îndrăznețe

Dacă primăvara se lasă așteptată, fă-i loc în suflet și adu-o mai devreme. Printr-o bucurie, prin revederea cu oamenii dragi sau printr-o plimbare linistita. Prin acele lucruri care îți merg la inimă.

Marelbo îți aduce o rază de soare prin reduceri îndrăznețe
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2021   •   12:56

Și pentru că am menționat de micile bucurii, fabrica de încălțăminte Marelbo vine cu o veste minunată. Întreaga colecție de încălțăminte va fi redusă începând cu data de 22 martie, astfel încât să-ți găsești pantofii preferați la un super preț. Timp de o lună, până pe data de 22 aprilie, ai șansa să achiziționezi perechile de pantofi preferate la prețuri foarte avantajoase. Reducerile practicate de Marelbo vor fi de până la 60%, așadar, ai un motiv extrem de bun să stai cu ochii pe ofertele primăverii.

Iar dacă micile bucurii îți merg la inimă, revederea cu oamenii dragi îți aduce împlinire. Aduce iubire. Aduce grijă și protecție. Deși nu te poți bucura de prezența oamenilor dragi pe cât de des ți-ai dori, îți dai seama de faptul că siguranța și sănătatea acestora sunt cele mai importante. Păstrează însă momentele frumoase și gândește-te la ele cu bucurie. Cu dor. Cu emoție. Și așteaptă momentele dulci ale revederii pentru a-ți îmbrățișa părinții, bunicii, nepoții, momentele dulci în care râsetele lor vor alunga liniștea casei tale.  În care jocurile nepoți - bunici vor fi mai distractive ca niciodată, iar poveștile, de neuitat.

Pentru acele momente merită să dai ce este mai bun. Și să primești pe măsură. Marelbo este alături de tine și de familia ta și, pentru a marca acest lucru, prețurile sunt mult mai prietenoase. Vezi colecțiile de pantofi sport, pantofi eleganți, pantofi casual, mocasini și prinde reducerile de până la 60%.

Dacă îți dorești pentru tine sau pentru cei dragi pantofi bărbați de calitate, la Marelbo găsești tot ceea ce este mai frumos și calitativ. Poți opta pentru pantofi eleganți, ideali pentru ocaziile speciale din viața ta, pentru pantofi office care să se potrivească ținutelor de birou, pantofi casual care să te însoțească în timpul liber sau pantofi sport, ideali pentru escapade la munte și pentru a descoperi noi hobby-uri, oriunde te-ai afla.

Intră pe site-ul Marelbo sau vino în cele 55 de magazine din toată țara și bucură-te de cei mai frumoși pantofi bărbătești, realizați din 100% piele naturală. Indiferent de stilul tău, la Marelbo vei găsi încălțăminte comodă și confortabilă, pentru toată familia. Pe lângă pantofi de bărbați, vei găsi și pantofi superbi de damă, dar și pentru copii și adolescenți, astfel încât de la mic la mare, să vă bucurați de calitate și încălțăminte mereu în tendințe. Dacă te hotărăști să comanzi online, este foarte simplu: consulți ghidul de mărimi, alegi mărimea corespunzătoare, plasezi comanda și aștepți curierul. Rapid, eficient și simplu!

Dăruiește întregii familii, de la mic la mare, pantofi de sezon de la Marelbo și întâmpină primăvara cu entuziasm și cu planuri mărețe. Primul pas este cel mai important.

Cumpără încălțăminte fabricată în inima Bucovinei și bucură-te de calitate la prețuri de producător.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close