Antena 3 CNN Actualitate Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul frumuseţii sale: "Am grijă de mine. Îmi pasă de cum arăt”

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul frumuseţii sale: "Am grijă de mine. Îmi pasă de cum arăt”

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară, cu o carieră artistică de peste 40 de ani. Artista a dezvăluit în exclusivitate la emisiunea ShowBlitz de la Antena 3, câteva din trucurile care au ajutat-o să aibă o formă de invidiat.

Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul frumuseţii sale: "Am grijă de mine. Îmi pasă de cum arăt”
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   00:17

Artista a dezvăluit în exclusivitate la Antena 3, momente din carieră, cui i-a cântat, ce clipe i-au adus fericire şi ce trucuri estetice a folosit pentru a-şi menţine frumuseţea.

„Eu şi Gioni Dimitriu am fost deschizători de spectacole la diaspora începănd cu Germania la Micul Bucureşti, în Munchen. A fost o mare plăcere că am putut să fac acest lucru, iar noi nu eram remuneraţi cu nu ştiu câţi bani.

Noi dacă veneam cu câteva lucruşoare şi între timp luai, că nu de la început, asta după câţiva ani, luai şi o maşinuţa la mâna a doua cu 1000 de mărci cum erau, erai cel mai fericit om de pe pământ, mai ales că le aduceai copiilor.

Am adus şi ne-am îmbrăcat ani de zile cu haine de la mâna a doua, luate din talciocuri, erau magazine speciale pentru aşa ceva şi eram foarte fericiţi. Nu ni s-a părut ceva nelalocul lui, nu mi s-a părut că e ceva anormal”, a spus doamna muzici populare româneşti în cel mai sincer interviu la Antena 3.

Maria Dragomiroiu: Viaţa mea am trăit-o mai mult pe scenă

"Viaţa mea am trăit-o mai mult pe scenă, în drumurile spre spectacole, întoacerea de la spectacole, pe avioane, trenuri, maşini decât acasă cu copiii. Spre marea mea bucurie am cântat la foarte mulţi demnitari începând de pe timpul lui Ceauşescu”, a mai spus artista.

Mai multe detalii despre cariera Mariei Dragomiroiu şi trucurile la care apelează pentru a-şi menţine frumuseţea, vedem în materialul realizat de Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă la ShowBlitz:

 

×
Subiecte în articol: Maria Dragomiroiu showBlitz
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close