Antena 3 CNN Actualitate Maria Grapini, despre pista abandonată din masivul Rarău: „Cine şi-a deschis un asemenea proiect şi nu a avut sursa de finanţare asigurată nu are decât să răspundă”

Maria Grapini, despre pista abandonată din masivul Rarău: „Cine şi-a deschis un asemenea proiect şi nu a avut sursa de finanţare asigurată nu are decât să răspundă”

Maria Grapini, despre pista abandonată din masivul Rarău: „Cine şi-a deschis un asemenea proiect şi nu a avut sursa de finanţare asigurată nu are decât să răspundă”
de M.T.    |    14 Noi 2013   •   23:20

Cine a deschis un proiect de investiţii fără să fi avut asigurată sursa de investiţie asigurată nu are decât să răspundă, a spus Maria Grapini, ministru delegat pentru Mediu de Afaceri şi Turism, în cadrul emisiunii "Subiectiv", referindu-se la pârtia de schi care ar fi trebuit să fie construită în masivul Rarău.

„În perioada în care au pornit aceste pârtii de schi, în 2009, existau fonduri europene pentru promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare. Hotărârea de Guvern 120 prevedea la articolul 3 ca sumele de la bugetul de stat pentru finanţarea proiectelor (şi era o anexă întreagă, între care şi această pârtie) să fie alocate, în limita fondurilor prevăzute anual, prin ordine ale ministrului în completarea surselor proprii”, a explicat Grapini la Antena 3.

„Pentru mine, în completarea surselor proprii înseamnă că sursa proprie e mai mare şi vin şi eu şi completez. Aici am dat 10 milioane de euro de la buget şi Consiliul Local a dat 70.000 de euro”, a continuat ministrul.

„În momentul în care începi un proiect de investiţii trebuie să ai sursa de finanţare asigurată. Cine şi-a deschis un asemenea proiect şi nu a avut sursa asigurată nu are decât să răspundă”, a concluzionat Maria Grapini.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Maria Grapini Subiectiv
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close