Antena 3 CNN Actualitate Marian Cozma a fost înmormântat la cimitirul Pipera (VIDEO)

Marian Cozma a fost înmormântat la cimitirul Pipera (VIDEO)

Marian Cozma a fost înmormântat la cimitirul Pipera (VIDEO)
Sursa foto: marian cozma
13 Feb 2009   •   09:27

Marian Cozma a fost îngropat, vineri, la cimitirul Pipera din Bucureşti, în prezenţa a aproximativ o mie de persoane, care au aplaudat şi au scandat numele sportivului. Cei prezenţi la înmormântare au scandat "Te vom iubi mereu", iar în sicriul lui Marian Cozma a fost pusă o minge de handbal şi un tricou al echipei Veszprem. De asemenea, patru tenori a cântat "Deşteaptă-te române!".
Marian Cozma a fost condus astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica parohiei Teiul Doamnei Ghica. La înmormântare au fost prezenţi coechipierii săi de la Veszprem şi numeroase oficialităţi din Ungaria şi România.
Aproximativ o mie de persoane au asistat la slujba de înmormântare a fostului handbalist Marian Cozma, care a avut loc la biserica parohiei Teiul Doamnei Ghica din Bucureşti.
Slujba a fost oficiată de patru preoţi şi a durat aproximativ o oră. În biserică au avut acces doar rudele şi apropiaţii fostului handbalist, dar şi foştii coechipieri ai lui Marian de la echipa Veszprem.
În momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cozma a fost scos din biserică persoanele prezente la biserică au aplaudat.
Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Monica Iacob-Ridzi, dar şi secretarul de stat pe probleme de sport, Octavian Bellu au fost prezenţi, printre alţii la slujbă.
Slujba înmormântării lui Marian Cozma a fost oficiată de consilierul patriarhal preot Costin Spiridon, cel care a fost delegat de preafericitul Părinte Patriarh Daniel.
Handbalistul român Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din Veszprem, Ungaria. În altercaţie au fost implicaţi şi alţi doi handbalişti, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici, ambii fiind grav răniţi.
Marian Cozma a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Croaţia, debutând în reprezentativă în 2002, într-un meci împotriva echipei din Belarus. Înainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucureşti.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close