Antena 3 CNN Actualitate Marian Iancu: Am fost ţinut 8 ore în toaleta Curţii de Apel

Marian Iancu: Am fost ţinut 8 ore în toaleta Curţii de Apel

Marian Iancu: Am fost ţinut 8 ore în toaleta Curţii de Apel
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iun 2015   •   07:27

Mărturii şocante despre abuzurile magistraţilor ies la iveală. Omul de afaceri Marian Iancu, condamnat în dosarul Rafo-Carom, susţine că fost ţinut timp de 8 ore în toaleta din beciul Curţii de Apel Bucureşti. Cel care ar fi dat această dispoziţie inumană ar fi fost chiar judecătorul Alexandru Mihalcea, cel care l-a condamnat la 14 ani de închisoare.

Marian Iancu, omul de afaceri condamnat la 14 ani de închisoare cu executare în dosarul Rafo-Carom, descrie umilinţele la care ar fi fost supus de judecători în timpul şedinţei în care şi-a primit pedeapsa.

Destinaţia în care Marian Iancu a fost trimis să aştepte a fost aleasă de judecătorul Alexandru Mihalcea, susţine omul de afaceri. Alexandru Mihalcea a ajuns să judece Rafo-Carom după recuzarea Cameliei Bogdan.

La fel ca în dosarul Telepatia, Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea au judecat în ritm alert cazul lui Marian Iancu. Prima a fost recuzată cu greu de avocaţi, iar judecătorul Mihalcea a stabilit verdictul după două zile de audieri maraton. Marian Iancu a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare cu executare în urmă cu o săptămână, pentru înşelăciune şi spălare de bani în dosarul Carom.  

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close