Antena 3 CNN Actualitate Mario Fresh a primit un pumn și a rămas inconștient timp de 10 minute! Alexia Eram, fiica Andreei Esca, în stare de soc

Mario Fresh a primit un pumn și a rămas inconștient timp de 10 minute! Alexia Eram, fiica Andreei Esca, în stare de soc

Mario Fresh și Jador au fost implicați într-un scandal violent chiar în parcarea unui club din Mamaia. Cei doi artiști au fost agresați de patru indivizi fix când erau pe cale să plece acasă.

Mario Fresh a primit un pumn și a rămas inconștient timp de 10 minute! Alexia Eram, fiica Andreei Esca, în stare de soc
25 Iun 2020   •   18:20

Se pare că incidentul s-a iscat după ce manelistul ar fi început să folosească vorbe nu tocmai elegante. De aici până la o serie de lovituri a mai fost un singur pas.

Surse apropiate lui Mario Fresh au dezvăluit cum s-a ajuns, de fapt, în acea situația. Se pare că a pornit un conflict încă din interiorul clubului, după ce Jador a pus ochii pe o fată, care avea iubit, și a încercat să îi atragă atenția. Tocmai când se pregăteau să plece, cei doi artiști au dat nas în nas cu câțiva tineri care au vrut să-i dea o lecție lui Jador.

Artiștii spun că au făcut pace cu agresorii

A trecut o săptămână de la acel incident, iar artiștii și agresorii pare că au făcut pace, judecând după explicațiile date presei de către Mario Fresh.

”Nu avem ce explicații să dăm, ne-am împăcat cu ceilalți băieți! Suntem bine toți, ne-am împăcat și gata! Cum am ajuns la împăcare? Suntem băieți buni și noi, și ei! Ce să mai căutăm în subiectul ăsta? Noi suntem cântăreți, noi bucurăm lumea la concerte, noi nu ne batem, nu știm cu bătaia”, a spus Mario Fresh.

”Ne-am împăcat, suntem bine, au fost băieți și ei, și noi... Nu a fost nimic atât de grav, maxilare rupte sau altceva... Noi bucurăm lumea, nu vrem să apărem cu asemenea știri. Nu știm de ce ne-au atacat”, a adăugat Jador, conform wowbiz.

Sursele apropiate lui Mario Fresh mai spun că în parcare, cântărețul ar fi primit și un pumn în barbă și a căzut pe jos, unde a stat timp de zece minute, fără să știe nimic din ce se întâmpla în jurul lui. Iubita artistului, fiica Andreei Esca - Alexia Eram, a chemat imediat ajutoare, iar Poliția a ajuns în scurt timp la fața locului.

×
Subiecte în articol: Mario Fresh Jador Mamaia
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close