Antena 3 CNN Actualitate Mărturia preotului din Vaslui, acuzat că își terorizează soția și și-a răpit copiii

Mărturia preotului din Vaslui, acuzat că își terorizează soția și și-a răpit copiii

Mărturia preotului din Vaslui, acuzat că își terorizează soția și și-a răpit copiii
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Apr 2016   •   15:47

Povestea de iubire dintre un preot şi soţia lui s-a transformat într-un scandal monstru. Preoteasa l-a acuzat pe slujitorul Domnului de cele mai grele păcate: violenţă, infidelitate, răpire de copii. Însă, pentru prima oară de la izbucnirea scandalului, preotul Ovidiu Mihalache a fost de acord să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat şi să răspundă la acuzaţii.

Pentru Reţeaua de Ştiri, părintele Mihalache din Ivăneşti, Vaslui, a mărturisit ceea ce s-ar fi întâmplat în casa preoţească ani la rândul. Mărturiile sunt şocante şi nu au legătură cu cele propovăduite enoriaşilor la biserică.

Duhovnicul ne mărturiseşte că îşi alege cu atenţie cuvinte pentru a-şi proteja familia, aşa cum mai poate în aceste momente. La mijloc sunt, totuşi, doi copii de 10, respectiv 13 ani, pe care prima instanţă i-a încredinţat tatălui.

Preotul dezvăluie despre soţia sa că l-ar fi înregistrat, pe ascuns, chiar şi atunci când spovedea. Spune despre preoteasă că îl acuză că ar fi înşelat-o cu tinere minore, cu băieţi şi chiar cu preoţi şi neagă că ar fi lovit-o vreodată.

Părintele crede că femeia a născut o obsesie faţă de el şi de menirea sa de preoteasă. O acuză de violenţă faţă de copii, de schimbări bruşte de comportament şi povesteşte cum a fost alergat şi ameninţat de către socrul său cu un cuţit.

Preotul Ovidiu Mihalache tocmai a fost suspendat din activitate şi urmează să fie supus unei judecăţi bisericeşti. Însă, duhovnicul spune că nu are nicio şansă să câştige în faţa soţiei sale. Conform regulamentului, el nu are voie să divorţeze, decât dacă are dovada clară că soţia îl înşeală. Altfel, dacă cere despărţirea, este caterisit, adică îşi pierde dreptul de a sluji.

Însă, preotul a găsit o altă cale de a se apropia de enoriaşi. Le cere votul şi, pe 5 iunie, va fi candidatul ALDE la primăria din Ivăneşti, Vaslui.

“Acesta este şi motivul pentru care candidez, e o încercare disperată de a rămâne cu oamenii lângă care stau de la 19 ani. M-am ataşat mult de ei şi nu cred că aş rezista să o iau de la 0, fără dânşii”, spune preotul care a luat o pauză de la a fi în slujba Domnului, din altarul bisericesc.

Mai multe, AICI

×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close