Antena 3 CNN Actualitate Zeci de maşini au transportat gunoiul lui Clotilde Armand. Prefectul Capitalei nu declară stare de alertă în Sectorul 1

Zeci de maşini au transportat gunoiul lui Clotilde Armand. Prefectul Capitalei nu declară stare de alertă în Sectorul 1

Problema gunoaielor din Bucureşti este departe de a se rezolva. Ieri, zeci de maşini de gunoi s-au aliniat la coadă la ieşirea din Capitală, în drum spre staţia de sortare.

Zeci de maşini au transportat gunoiul lui Clotilde Armand. Prefectul Capitalei nu declară stare de alertă în Sectorul 1
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2021   •   10:02

Calvarul locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei nu se termină! Dacă astăzi, Primăria şi compania de salubritate nu ajung la o înţelegere, gunoiele vor rămâne din nou pe străzi.

Prefectul Capitalei nu declară stare de alertă în Sectorul 1 și încearcă să împace Primăria și firma de salubritate.

"Sunt convins că în seara asta sau mâine vor transmite un răspuns, o propunere de acţiuni care să ducă la continuitatea acestui serviciu", a declarat Alin Stoica.

Marcel Ciolacu, spune că alături de colegii sai de partid va susţine orice iniţiativă de convocare a unui referendum pentru demiterea lui Clotilde Armand.

"Doamna Cotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie  să înceteze mai repede decât patru ani cât ar avea mandatul", a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu i-a lansat şi o invitaţie lui Clotilde Armand să viziteze Sectoarele 3 şi 4 pentru a vedea cum sunt intreţinute. Edilul Sectorului 1 a reacţionat pe pagina sa de socializare.

"Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu? Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară", a precizat Clotilde Armad pe Facebook.

Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de "știri" abonate până să ajung eu primar la...

Posted by Clotilde Armand on Tuesday, 8 June 2021

După audierile de la Secţia 1 de Politie, primarul Sectorului 1, a fost tras la răspundere de câteva persoane în privinţa gunoaielor.

Primarul a refuzat să discute cu presa şi a răspuns nemulţumirilor oamenilor prin fugă.

Citiţi şi: Clotilde Armand, atacată în trafic: ”Nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote!”
 

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand gunoi sectorul 1
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close