Antena 3 CNN Actualitate Masoneria somată să nu intervină în alegerea Patriarhului

Masoneria somată să nu intervină în alegerea Patriarhului

<font color=red>Masoneria</font> somată să nu intervină în alegerea Patriarhului
03 Aug 2007   •   11:54

PIN îl acuză pe Sorin Frunzăverde de implicare în alegerea noului Patriarh, şi cere şefului Masoneriei Române, Eugen Chirovici (foto), să se delimiteze de acţiunile acestuia. Acelaşi partid soclicită Marelui Maestru al Marii Loji Naţionale din România să limiteze acţiunile unui grup de colegi de-ai săi care încearcă să influenţeze votul pentru alegerea noului Patriarh.

Este vorba de unii masoni, membri ai comisiilor din Adunarea Naţională Bisericească, precum şi din Adunarea Eparhială a Sfintei Arhiepiscopii a Bucureştiului, care au desfăşurat în ultimele zile un lobby printre persoanele care au drept de vot pentru alegerea noului Patriarh pentru a încuraja alegerea unui candidat la scaunul patriarhal care, conform spuselor acestora ar fi mai apropiat de valorile masonice decat alţi candidaţi, conform Amos News.

PIN îl acuză pe Sorin Frunzăverde că ar coordona aceste acţiuni şi spune că acesta nu e la prima acţiune de acest gen şi că ar fi influenţat alegerea Mitropolitului pe Ardeal, I.P.S. Laurenţiu Streza.

MITROPOLIŢII DANIEL ŞI TEOFAN - POSIBILI SUCCESORI AI LUI TEOCTIST


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close