Antena 3 CNN Actualitate Media Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy
28 Mar 2014   •   17:04
Intact Media Academy a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea serie a cursurilor de prezentator TV, reporter TV, cameraman, editor montaj și desigur, cursul de machiaj powered by Mirela Vescan. Formularul se găsește pe intactmediaacademy.ro. Locurile sunt limitate.

Peste 700 de tineri dornici să se afirme în lumea media au călcat pragul Intact Media Academy de-a lungul celor trei ani de existență. Dintre aceștia, aproape 100 de cursanți, care s-au format sub atenta îndrumare a celor mai buni profesioniști media din România, și-au început deja o carieră în televiziune.

Absolvenții Intact Media Academy se află acum în redacția știrilor Observator și Antena 3, la Antena Stars alături de Cristi Brancu, la Antena 1 alături de Răzvan și Dani sau în mult premiata echipă a emisiunii În Premieră cu Carmen Avram.

Intact Media Academy a inovat prin proiecte valoroase precum IMA News sau IMA Kids, a primit premii la diferite competiții de fotografie prin cursanți talentați, iar pasionatele de make-up profesionist au “furat” meserie de la Mirela Vescan.

Intact Media Academy își propune să adune experiența celor mai reputați jurnaliști din mass-media și să transforme munca lor, reușitele și chiar eșecurile ori greșelile în cel mai complex program educațional creat vreodată în mass-media din România. Astfel, Intact Media Academy contribuie nemijlocit la formarea viitoarelor generații de profesioniști, având ca punct de pornire cei peste 20 de ani de experiență și inspirație ai Intact Media Group.

×
Subiecte în articol: Intact Media Academy
Parteneri
Recunoşti băieţelul cu guleraş alb din dantelă?
x close