Antena 3 Actualitate Media Badea: Când era la minister părea multiplicată. Acum pare că s-a mai împuţinat, dar tot multuţă rămâne

Badea: Când era la minister părea multiplicată. Acum pare că s-a mai împuţinat, dar tot multuţă rămâne

06 Aug 2013   •   23:49

Ediţie inedită a emisiunii "În gura presei", după ce la măsuţa lui Mircea Badea şi-a făcut apariţia Mihai Gâdea, realizatorul "Sinteza Zilei".

Pentru că Badea şi-a propus să comenteze în emisiune declaraţiile Elenei Udrea cu privire la viaţa de după divorţ şi diete, Mihai Gâdea a părăsit amuzat platoul.

"Cred că nutriţionistul şi stilistul de o îmbracă în leopard, la munte şi la mare, sunt una şi aceeaşi persoană", a afirmat ironic Badea, care a arătat că, după ce i-a spus să "halească mulţi, mulţi leoparzi", acum i-a spus să le poarte blana.

"Înţeleg că silueta necesită timp. Dacă nu ai timp, te multiplici. (...) Înainte, pe vremea când era la minister, părea multiplicată. Acum pare că s-a mai împuţinat, dar tot multuţă rămâne. Mai e mult până departe", a mai spus Badea.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close