Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Există posturi de televiziune ce au ca obiect de activitate ce se întâmplă la Antena 3

Badea: Există posturi de televiziune ce au ca obiect de activitate ce se întâmplă la Antena 3

Badea: Există posturi de televiziune ce au ca obiect de activitate ce se întâmplă la Antena 3
20 Ian 2014   •   00:04

Într-o formă de zile mari, Mircea Badea a arătat în ediţia de duminică a emisiunii "În gura presei" cum "stau lucrurile în peisajul media din România, în aproximativ 10 ani de mandat Băsescu".

"Propaganda băsistă, care e mai numeroasă decât publicul ei, ne înjură în fiecare seară. (...) Nu există seară, zi în care subiectul de discuţie să nu fie Antena 3. Mă uit la câte posturi de televiziune au ca obiect de activitate discuţia ce se întâmplă la Antena 3. Asta este fabulos", a spus Badea, care spune apoi o pildă care îl are ca personaj central pe pugilistul Muhammad Ali.

"Există posturi de televiziune care pare că s-au înfiinţat fix ca să se uite la Antena 3. Noi suntem o staţie de televiziune fix privată şi e treaba noastră. Alte posturi de televiziune par (...) pe sistemul hai să facem şi noi un post de televiziune ca să îi bârfim pe ăia de la Antena 3. După care ne mirăm că nu se uită nici dracu la noi. Pai, cum, dacă tu te ocupi cu noi, de ce să se uite lumea la tine? Mai bine se uită la noi", a mai spus Mircea Badea la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Antena 3
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close