Antena 3 CNN Actualitate Media Cursanţii Intact Media Academy au propria emisiune la Antena 2

Cursanţii Intact Media Academy au propria emisiune la Antena 2

Cursanţii Intact Media Academy au propria emisiune la Antena 2
30 Oct 2012   •   12:48

Începând cu 3 noiembrie, la Antena 2 debutează un program de ştiri, realizat şi prezentat integral de cursanţii Intact Media Academy.

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 15.00 la 15.30, foştii studenţi vor demonstra ce au învăţat la cursurile Intact Media Academy: de la prezentare şi reportaj, la montaj şi editare. Jurnalul va cuprinde ştiri realizate de cursanţi pe teme de actualitate, subiecte de autor, poveşti de viaţă impresionante, dar şi ştiri despre IMA, traineri, cursanţi, proiecte comune.

Prezentarea va fi realizată în tandem, prin rotaţie, de absolvenţi ai cursului respectiv.

În weekend-ul de debut, cuplul de prezentatori va fi format din Evi Popa şi Bogdan Checiu, cursanţii cu cea mai mare notă la examenul practic final.

Jurnalul IMA News este coordonat de Mihaela Călin, editorul-prezentator de la Observatorul Matinal al Antenei 1 şi trainer IMA.
 
În proiect sunt implicaţi profesionişti din grupul Intact, echipa editorială incluzându-i pe Lavinia Tudoran - redactor-şef adjunct Observator şi trainer IMA la cursurile de ştiri, Adi Costache - regie, Laurenţiu Călin - montaj şi Andreea Surghie - online.

Jurnalul se realizează cu sprijinul lui Octavian Basoc - producător general Antena3,  Adi Popa - trainer IMA la cursurile de imagine-foto, Leo Moga, Vali Căloiu şi Sebi Boteanu  - producători Observator 19 şi traineri IMA la cursurile de montaj.

IMA News beneficiază de un excelent pachet grafic realizat de Dragoş Căpraru,  promo Antena1.

Întâlnirea din weekend de pe Antena2  a absolvenţilor IMA cu publicul  va mai putea fi urmărită pe site-ul şcolii, www.intactmediaacademy.ro ţi, în curând, la o nouă adresă online: IMANewsProduction.ro.


×
Subiecte în articol: Intact Media Academy
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close