Antena 3 CNN Actualitate Media “Dă mai departe!”, o campanie specială. De la ora 19.00, la Observator

“Dă mai departe!”, o campanie specială. De la ora 19.00, la Observator

“Dă mai departe!”, o campanie specială. De la ora 19.00, la Observator
20 Dec 2013   •   13:07

În acestă seară, de la ora 19.00, la Observator, cel mai puternic brand de ştiri din România, debutează campania “Dă mai departe”, o campanie specială, care, în prag de Crăciun, va arata copiiilor necăjiţi şi loviţi de soartă, că Moş Crăciun există, iar că fabrica lui nu este o invenţie din poveşti.

În România sunt copii care trăiesc între pereţi mucegăiţi, mănâncă pâine uscată şi stau cu picioarele goale, în ger. De aceşti copii, Moş Crăciun a uitat de fiecare dată. Până acum însă. Pentru că minunile se întâmplă de Crăciun. La Observator, de la ora 19.00, telespectatorii vor vedea că fabrica lui Moş Crăciun există în realitate, iar acolo se împachetează vise şi cadouri. De cinci ani, un om simplu cu o poveste extraordinară, Gabriel Ciubotaru, el însuşi un copil care a trăit de la zece ani într-un centru de plasament, a reuşit să adune mii de zâmbete pe feţele celor mici care nu ştiu ce gust are ciocolata. Gabriel adună de la cei care au şi duce la cei nevoiaşi.

În această seară de la ora 19.00, telespectatorii ANTENEI 1 vor descoperi prin campania “Dă mai departe!” cum arată "Zâmbetul din cutie”. Şi tot atunci românii vor face cunoştinţă cu Rebeca, o fetiţă săracă şi zâmbetul pe care Moşul l-a descoperit pe faţa ei, dar şi pe Andrada, unul dintre miile de copii care au făcut posibil ca Moş Crăciun să ajungă la cei nevoiaşi. Cum a fost posibil acest lucru, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 19.00, în campania Observator “Dă mai departe!”

×
Subiecte în articol: Observator Antena 1
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close