Antena 3 CNN Actualitate Media Daniel Osmanovici moderează un atelier pentru tătici

Daniel Osmanovici moderează un atelier pentru tătici

Daniel Osmanovici moderează un atelier pentru tătici
31 Oct 2013   •   16:57

Daniel Osmanovici  este tată, sau așa cum punctează el, un tată începător.  Din mai, prezentatorul Observatorului de week-end de la ora 6.00, 13.00 și 16.00, scrie pe site-ul personal  www.tataincepator.ro despre cum e să fii tată, despre provocările vieții de părinte, dar și despre bucuriile și împlinirile pe care I le aduce Tea- Erica, fetiță lui de doi ani.

 «A fi părinte nu este un lucru ușor. De fapt greul începe din momentul în care cuplul se gândește la a avea un copil. Uneori cei doi își dau seama și sunt pregătiți pentru ce urmează să li se întâmple, alteori sunt luați pe nepregătite. Un copil îți schimbă viața complet. Relația din cuplu nu va mai fi aceeași, realatia cu părinții, cu prietenii, cu lumea intră într-o nouă fază. La noi ... informarea cu privire la sarcină, consultarea unor cărți de specialitate sau a unor specialiști, urmărirea unor cursuri de puericultură sau parenting este ori ignorată, ori considerată moft. La noi merge "mă descurc io cumva, ai mei cum de m-au crescut!". Problema este că lucurile de bază sunt aceleași, doar că restul este schimbat. Vreau să ne vedem, noi tații, părinții, și  să discutăm, să ne lămurim, să schimbăm impresii să ne învățam unii pe alți pentru a ne fi mai ușor, pentru a le fi copiilor noștri mai ușor A», spune Daniel Osmanovici. Tocmai de aceea, în cadrul Târgului Baby Boom show, organizat de Euroexpo, Daniel așteaptă  tații, cât și mamele, să afle împreună toate secretele meseriei de părinte,  în cadrul Atelierului”Tata incepator” moderat de prezentator.

 Cei care doresc să se înscrie, o pot face pe link-ul următor. Târgul Baby Boom show va avea loc în perioadă 7-10 noiembrie, la Romaero Băneasa. 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close