Antena 3 CNN Actualitate Media Dezvăluiri din intimitatea lui Nicu Ceauşescu! Vezi, în premieră, un interviu luat acestuia de Adrian Păunescu

Dezvăluiri din intimitatea lui Nicu Ceauşescu! Vezi, în premieră, un interviu luat acestuia de Adrian Păunescu

Dezvăluiri din intimitatea lui Nicu Ceauşescu! Vezi, în premieră, un interviu luat acestuia de Adrian Păunescu
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
26 Sep 2011   •   23:24

După ce în toată presa de luni informaţia că Nicu Ceauşescu ar fi provocat primul accident la vârsta de 13 ani a făcut furori,  fiul lui Adrian Păunescu a prezentat, în exclusivitate pentru "Sinteza Zilei", un interviu cu fiul dictatorului. Interviul a fost acordat poetului în anul 1991, în închisoarea Jilava.

Nicu Ceauşescu a refuzat totuşi să vorbească despre fostul lider comunist, invocând motivul că un copil nu-şi vorbeşte niciodată părinţii de rău. De altfel, acesta încearcă să scape de întrebările abile ale lui Adrian Păunescu, ascunzăndu-se în spatele unor principii generale. Un moment delicat este acela în care povesteşte despre bătăile pe care le-a luat când era mic şi nu numai. De asemenea, Nicu Ceaulescu îşi recunoaşte comportamentul aspru faţă de mama sa.

Vezi declaraţiile fiului lui Nicolae Ceauşescu, imagini care deschid o serie de materiale ce vor fi prezentate în exclusivitate la Sinteza Zilei:

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close