Antena 3 CNN Actualitate Media Elton John și-a amânat concertele din cauză că a fost testat pozitiv cu COVID-19

Elton John și-a amânat concertele din cauză că a fost testat pozitiv cu COVID-19

Cele două spectacole ale lui Elton John la American Airlines Center din Dallas au fost amânate după ce cântărețul a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Elton John și-a amânat concertele din cauză că a fost testat pozitiv cu COVID-19
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    25 Ian 2022   •   23:09

Cântăreațul este complet vaccinat și imunizat cu doza a treia și se confruntă cu simptome ușoare, potrivit unui comunicat.

Spectacolele au fost programate pentru marți și miercuri, 25 și 26 ianuarie. Concertul este de așteptat să fie reprogramat pentru o dată ulterioară.

Următorul mesaj a fost distribuit fanilor:

„Cu mare regret anunț faptul că datele turneului Farewell Yellow Brick Road din Dallas, stabilite pentru marți, 25 ianuarie și miercuri, 26 ianuarie, trebuie amânate, deoarece Elton a fost recent testat pozitiv pentru COVID-19. Din fericire, Elton este complet vaccinat și în plus are doza a treia și se confruntă doar cu simptome ușoare. Fanii ar trebui să-și păstreze biletele. Elton și turneul Farewell Yellow Brick Road așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă în curând."

Turul nord-american Farewell Yellow Brick Road, reprogramat din 2020, a început pe 19 ianuarie la New Orleans și era programat să facă opriri la Houston, Chicago, Detroit, Toronto, New York și Miami.

John a spus anterior că amână întâlnirile europene din turneul său mondial până în 2023, pentru a putea fi operat la șold, potrivit NBC Chicago.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close