Antena 3 CNN Actualitate Media Cursantele Intact Media Academy le-au avut ca modele pe Geanina Ilieș și Raluca Dumitru la examenul final

Cursantele Intact Media Academy le-au avut ca modele pe Geanina Ilieș și Raluca Dumitru la examenul final

Cursantele Intact Media Academy le-au avut ca modele pe Geanina Ilieș și Raluca Dumitru la examenul final
13 Oct 2015   •   15:35

Absolventele de la cursul de make-up ținut de Mirela Vescan în cadrul Intact Media Academy și-au dat examenul final și au avut parte de două invitate speciale. Geanina de la Observatorul de Weekend și Raluca de la Star Matinal s-au lăsat machiate de două dintre cursantele Mirelei, iar rezultatul a fost mai bun decât se așteptau.

Tema primită la examen a fost ”machiajul banană”, un machiaj care creează impresia de ochi mai mari, fapt care a încântat-o pe Geanina: "Mi s-a părut un machiaj foarte interesant. La mine e foarte important atunci când mă machiez să pun accent pe ochi! Din partea mea are nota 10!"

Și Raluca Dumitru a fost mulțumită de rezultat. Vedeta nu are răbdare să stea prea mult la machiaj, iar de data aceasta nici nu a fost nevoită: "S-a descurcat! M-a machiat foarte repede. Știu că au avut o oră la dispoziție, iar ea m-a machiat cam în 35 de minute."

"Foarte frumos au lucrat fetele. Machiajul se potrivește fizionomiei și personalității fiecăreia. Ambele fete au nota 10!", a apreciat Mirela Vescan.

Pe 12 octombrie, la Intact Media Academy, a început un nou curs de machiaj cu Mirela Vescan, care le va ghida pe noile studente în arta machiajului, pe parcursul următoarelor 5 săptămâni. Până acum, peste 450 de cursanți au absolvit cursul Mirelei. Vrei și tu o carieră în make-up? Te poți înscrie aici.

×
Subiecte în articol: Intact Media Academy
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close