Antena 3 CNN Actualitate Media În prima zi din 2014, marele Florin Piersic aduce poveşti extraordianare la Agentul VIP

În prima zi din 2014, marele Florin Piersic aduce poveşti extraordianare la Agentul VIP

În prima zi din 2014, marele Florin Piersic aduce poveşti extraordianare la Agentul VIP
01 Ian 2014   •   14:42

Prima zi a noului an va fi una deosebită la Antena 2, pentru că, “Agentul VIP”, Cristi Brancu, are un invitat special: marele actor Florin Piersic. “Este cadoul meu pentru telespectatorii nostri fideli. Sunt foarte emoţionat că Florin este în platoul emisiunii pentru că e ca şi cum m-aş întâlni cu cineva din familie, simt un sentiment puternic de regăsire,”, spune gazda emisiunii, care va fi difuzată în înţâi ianuarie, de la ora 21.30.

“Gata, copii, m-aţi aplaudat destul, o să mă obişnuiesc” a deschis emisiunea în ropote de aplauze, iubitul actor, care a continuat: “e prima data când pun costumul asta, măi copii, şi de-asta n-am vrut s㬬-mi fac intrarea în platou pe unde se face de obicei, pentru ca nu m-au nimerit cu măsurile la pantaloni, de-asta stau pe scaun”, a adăugat cu umor-i carecteristic, Florin Piersic. “Staţi să vă spun o întâmplare, dragii mei, eu am 177 de ani, şi peste 27 de zile împlinesc 128. Am colegi, nu pot să le dau nume, care-şi scad vârsta, unii abia şi-au făcut bulletin. Dar eu îmi tot adaug. Stimaţi spectatori, dragi telespectatori, cameramani, să vă spun o întămplare….”

Şi timp de minute în şir, ore chiar, platoul emisiunii “Agentul VIP” a fost invadat de minunatele poveşti ale maestrului Florin Piersic. Care au fost acestea, telespectatorii Antenei 2 vor În prima zi din 2014,

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close