Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea, de vorbă cu liderii americani la National Prayer Breakfast

Mihai Gâdea, de vorbă cu liderii americani la National Prayer Breakfast

Mihai Gâdea, de vorbă cu liderii americani la National Prayer Breakfast
Sursa foto: Foto:.facebook.com/SintezaZilei/
04 Feb 2016   •   14:58

Oficialii americani discută cu Mihai Gâdea despre realităţile din România. Directorul Antena 3 este singurul jurnalist român invitat la unul dintre cele mai importante evenimente anuale din capitala Statelor Unite, National Prayer Breakfast.

Eveniementul aduna cei mai mari lideri americani, printre care si presedintele SUA, Barack Obama.

Mihai Gadea a fost primit la Washington de fostul ministru al Apărării din Statele Unite, Donald Rumsfeld. Rumsfeld este deținatorul recordurilor de cel mai tânăr şi, apoi, cel mai în vârstă ministru al Apărării din SUA, după ce a ocupat acest porfofoiu între 1975 şi 1977 iar apoi între 2001 şi 2006.

Politicianul, care a fost şi ambasador al Statelor Unite la NATO, a vorbit cu Mihai Gadea despre ce a însemnat intrarea României în Alianţa Nord Atlantică.

Doi congresmani americani, extrem de influenți în Washington, i-au dezvăluit lui Mihai Gâdea că urmăresc atent parcursul României.

Mihai Gadea se afla în aceste zile la unul dintre cele mai importante evenimente anuale din Washington DC, Național Prayer Breakfast  la care participa Președintele Barack Obama, precum și cei mai importanți lideri americani. Mihai Gadea e singurul jurnalist din Romania invitat la acest eveniment.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close