Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Morar, îndurerat: ”Când am făcut fotografia asta, nu știam că va fi ultima întâlnire...”

Mihai Morar, îndurerat: ”Când am făcut fotografia asta, nu știam că va fi ultima întâlnire...”

Mihai Morar, îndurerat: ”Când am făcut fotografia asta, nu știam că va fi ultima întâlnire...”
Sursa foto: Foto: Mihai Morar/Facebook
17 Noi 2016   •   12:17

Mihai Morar a postat pe Facebook un mesaj și o fotografie în memoria lui Daniel Prodan, fostul internaţional român care a murit noaptea trecută, în urma unui infarct.

”Când am făcut fotografia asta, anul trecut, nu știam că va fi ultima întâlnire cu Daniel Prodan. De atunci am mai vorbit o singură dată la telefon, am mai schimbat câteva sms-uri și...fiecare în treaba lui. Doar că Didi Prodan și-a terminat mult prea repede treaba pe lumea asta. 44 ani. O cină în familie, o îmbrățișare dată soției și inima lui s-a oprit. Didi venea din Nordul României, iubea nespus folclorul. L-am auzit cântând odată "Săracă inima me". "La inimă este un leac, cetera și omul drag..." Se alinta. Inima nu are leac. Nu-i poruncești. Bun rămas, Daniel Prodan! Să ai în Ceruri zile binecuvântate precum nopțile pe care ni le-ai făcut tu și Generația de Aur la Mondialul din '94”, a scris Mihai Morar, pe facebook.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Morar daniel prodan a murit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close