Antena 3 CNN Actualitate Media Nicu Ceauşescu, în singurul interviu acordat unei televiziuni: ?Îmi este foarte greu să exprim ceea ce se întâmplă acum în România? (VIDEO)

Nicu Ceauşescu, în singurul interviu acordat unei televiziuni: ?Îmi este foarte greu să exprim ceea ce se întâmplă acum în România? (VIDEO)

Nicu Ceauşescu, în singurul interviu acordat unei televiziuni: ?Îmi este foarte greu să exprim ceea ce se întâmplă acum în România? (VIDEO)
21 Iul 2010   •   23:05

Singurul interviu acordat de Nicu Ceauşescu unei televiziuni a fost difuzat miercuri seară în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Sinteza Zilei, în care a fost invitat şi Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu.

Fiul dictatorului a acordat interviul unei televiziuni spaniole şi a vorbit, printre altele, despre condiţiile din închisoarea Jilava, acolo unde se afla în acel moment, despre moartea părinţilor săi şi despre relaţia pe care a avut-o cu Nadia Comăneci.

?Îmi este foarte greu să exprim ceea ce se întâmplă acum în România?, spune Nicu Ceauşescu în interviul realizat la scurtă vreme ducpă căderea regimului Ceauşescu. Despre moartea părinţilor săi a declarat că nu are nicio opinie şi va avea una în momentul în care deţine mai multe date.

?Mulţi români vă urăsc. Ce părere aveţi despre asta? i-a spus la un moment dat reporterul spaniol. ?Nu simt nimic. Sentimentele oamenilor le aparţin. (...) Problema este că trebuie să ai speranţă, dacă această speranţă se numeşte Dumnezeu, asta e altceva?, a declarat atunci Nicu Ceauşescu.

?Nicu a fost judecat pentru genocid şi regimul armelor. De genocid a fost absolvit. Dar în lupta pe care avocatul a susţinut-o, această acuzaţie cu armele a fost neglijată. El a primit o condamnare de 5 ani pentru regimul armelor. A executat 2 ani şi a fost eliberat condiţionat ca orice puşcăriaş, nu a beneficiat de clemenţă, a ieşit pentru că a avut dreptul de a ieşi din puşcărie?, a precizat Mircea Oprean, soţul Zoiei Ceauşescu.

Singurul interviu acordat de Nicu Ceauşescu unei televiziuni

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Nicu Ceauşescu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close