Antena 3 CNN Actualitate Media Noutăţi în grila GSP TV: ştiri, emisiune de IT şi o porţie extra de “Fight news”

Noutăţi în grila GSP TV: ştiri, emisiune de IT şi o porţie extra de “Fight news”

Noutăţi în grila GSP TV: ştiri, emisiune de IT şi o porţie extra de “Fight news”
02 Dec 2013   •   11:39

Jurnalele de ştiri revin, în direct, din doi decembrie, la GSP TV , pentru a ţine telespectatorii la curent cu cele mai noi şi proaspete noutăţi din lumea sportului. În fiecare zi, de luni până vineri, la orele 14.00, 18.00 si 20.30, telespectatorii GSP TV vor urmări, în cadrul ştirilor, declaraţii şi interviuri în exclusivitate ale personalităţilor implicate în sportul românesc şi internaţional, reportaje incitante, anchete bine documentate, dar şi cele mai incendiare acuzaţii şi imagini spectaculoase. “Mă simt onorat să prezint telespectatorilor GSP TV, tot ce înseamnă sport, competiţii, campionate. Echipa GSP TV îşi propune să îşi surprindă publicul cu ştiri construite într-o manieră originală”, declară Andrei Iliescu, prezentator GSP TV.

O altă noutate în grila de programe a postului GSP TV este şi emisiunea “This is IT”, prezentată de Alexandru Tălpeanu, în fiecare marţi seară, de la 21.00. Alexandru are 25 de ani, din care aproape zece i-a dedicat calculatoarelor şi gadget-urilor. Este pasionat de tot ce inseamnă IT, infrastructură şi administrare de reţea, iar de şase ani lucrează într-una dintre cele mai mari companii de IT din lume. “Am şi acum, undeva, pe acasă, primul meu calculator. Îmi aduc aminte că abia aşteptam să iasă din garanţie ca să-l pot dezmembra, să văd cum funcţionează, cum sunt aşezate componentele. Dar înainte să pot face asta, l-am făcut şi desfăcut de nenumărate ori, doar în imaginatia mea. Dintre toate gadget-urile inventate, pentru mine, wi-fi este, poate, cel mai însemnat, şi pentru faptul că încă din adolescenata sunt pasionat de reţele. Sper ca telespectatorii GSP TV să găsească în emisiunea “This is IT” informaţiile de care au nevoie atunci când vor să facă o achiziţie în domeniu şi nu ştiu care e cea mai bună alegere, dar şi să fie la curent cu ultimele invenţii în materie de gadget-uri si IT. De asemenea, cele mai tari jocuri îsi vor găsi cu siguranţă un loc aparte în emisiunea noastră, dar şi interviuri cu cei implicaţi în tot ce înseamnă IT” , spune prezentatorul Alexandru Tălpeanu. În prima ediţie, simpaticul Cătălin Oprişan, cel de care telespectatorii se amuză în emisiunea “Neatza cu Răzvan Si Dani”, dar şi în cea de la GSP TV, “ Smile”, îi va răspunde întrebărilor lui Alexandru despre tot ce presupune www.antenaplay.ro. Emisiunea “This is IT” va debuta marţi, trei decembrie, de la ora 21.00, la GSP TV.

Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci, prezentatorii emisiunii “Fight news”, îi invită pe iubitorii sporturilor de contact şi nu numai, la o porţie extra de bătăie. Astfel, în fiecare joi seară, de la ora 21.00, înaintea întâlnirilor cu luptătorii din super Galele de UFC, telespectatorii GSP TV se vor amuza cu un concurs inedit între doua echipe de vedete şi luptători, căpitani de echipă fiind Cristina şi Alex. Membrii echipelor se “bat” între ei, dar nu folosindu-si pumnii şi picioarele, ci doar… degetele, pentru că “ lupta” se va da pe playstation, în varianta officială a jocului UFC-ului. Invitaţii primei emisiuni din cinci decembrie, de la ora 21.00, sunt cântăreaţa Xonia, Coiotu de la formatia Trooper, dar şi doi luptători români de top.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close