Antena 3 CNN Actualitate Media Cântărețul R Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare 

Cântărețul R Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare 

Cântăreațul R Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat pentru orchestrarea unui plan de recrutare a femeilor și a copiilor minori pentru sex.

Cântărețul R Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare 
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    29 Iun 2022   •   22:51

Cântărețul, născut Robert Sylvester Kelly, a fost condamnat pentru nouă capete de acuzare penală în septembrie anul trecut.

„Aceste crime au fost calculate și atent planificate și executate în mod regulat timp de aproape 25 de ani. I-ai învățat că dragostea este înrobire și violență”, i-a spus judecătoarea cântărețului.

El a refuzat să facă o declarație înainte de a fi condamnat din cauza litigiilor aflate în curs, potrivit avocatului său.

Când a fost întrebat de judecător dacă dorește să facă o declarație, Kelly a spus: „Da, aceasta este dorința mea”.

Kelly, care a apărut în instanță purtând ochelari de vedere negri și o cămașă kaki, și-a ținut capul în jos, în timp ce judecătorul Ann M Donnelly a început să citească sentința.

Prima victimă care a făcut o declarație în timpul condamnării sale a fost Angela, care l-a numit pe Kelly un „Criminal care a ademenit copiii cu banii și celebritatea lui”.

„Cu fiecare nouă victimă, ai crescut în răutate. Ți-ai folosit faima și puterea pentru a îngriji și a antrena minori pentru propria ta gratificare sexuală”, a spus ea.

„Mă rog ca Dumnezeu să ajungă la sufletul tău”.

×
Subiecte în articol: R Kelly inchisoare minori cantaret
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close