Se uitau la Pro TV la Andreea Esca, când au văzut ceva năucitor în direct. Oamenii au rămas șocați

02 Mai 2018   •   13:19

Curg reacțiile după ce în timpul unui live de la mare din cadrul Știrilor PRO TV a putut fi observată o tânăra care priza ceva pe o plajă la mare.

Pe rețelele de socializare scena este comentată intens.

"Cel mai enervant lucru mi s-a parut azi faptul ca mai toate canalele au promovat, cu titlu de stire, in prime time, destrabalarea si fitele beizadelelor...
Parca a fost o intrecere in a prezenta toape si ghertoi prin cluburi, interviuri cu fel de fel de dubiosi care vorbeau da' nu aveau nimic de zis...
Rusine pseudo-vizualule! Rusine! Sunt stiri de importanta, care TREBUIE prezentate publicului, vitale pentru soarta noastra, nu toparlaneala si marlaneala, ca distractie nu se poate chema.."

"Prizatu' ca prizatu', da cum poti dansa langa tomberon cand te consideri asa fitos?"

"lua picaturi ca-i curgea nasul :))

" Oameni răi... Lua şi fata nişte nurofen. Sau bicarbonat, că-i bun la toate."

" Păduri pângarite, pajiști mallurite, străzi aglomerânde, cocalarii abundă, muzică fumegândă...
Nu mai ies din casă/oraș/sat de unu mai de ani buni, azi in cartier e liber și aerul curat chiar și in centru.."


"Ce nasol tre' sa fie sa ai - vorba unuia de-aici "faina de Columbia" produsa la tine in tara, pe toate drumurile. Viitorul e sumbru, consumatorii sunt praf-si-pulbere, spitalele sunt pline, generatii intregi distrug viitorul tarii...spre deosebire de mediul autohton, in care tentatiile de import sunt rare si scumpe, ca-s ilegale. Si se pare ca ne pun in pericol infrastructura cu care ne mandrim, si industria, economia per total..."

 

Tânăra filmată în timp ce consuma droguri pe o plajă din Mamaia, căutată de DIICOT

x close