Antena 3 CNN Actualitate Media Subiectiv: Cine se află în spatele campaniei online împotriva lui Victor Ponta, spersacrapi.net

Subiectiv: Cine se află în spatele campaniei online împotriva lui Victor Ponta, spersacrapi.net

Subiectiv: Cine se află în spatele campaniei online împotriva lui Victor Ponta, spersacrapi.net
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2016   •   20:24

Oana Stancu și Răzvan Dumitrescu au prezentat, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3, detalii incredibile ale campaniei online pornite împotriva lui Victor Ponta, după episodul de la Hotnews.

”Campania asta a avut mai mulți pași. A început cu o postare pe Hotnews, chipurile din greșeala unui jurnalist colaborator care a și fost dat afară, cu scuzele de rigoare către Victor Ponta. Azi apare un site, cu imagini cu Victor Ponta care se crapă atunci când sunt lovite cu ciocănelul. Ciudat, mai multe publicații constată că e o chestiune cu producție și autor interesant”, spune realizatorii emisiunii.

Potrivit unui specialist în publicitate, Lucian Sârbu, în spatele paginii web s-ar afla agenția Graffiti BBDO, deținută de Cristian Burci, care este și patronul trustului "Adevărul Holding", scrie evz.ro.

”Noi nu facem aici procese de intenție. S-ar putea să fie un client care a comandat”, a ținut să sublinieze Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

Interesant este că, după ce autorul postării pe Hotnews și-a dezvăluit identitatea, a apărut o listă de susținători a jurnalistului și o petiție pentru reangajarea sa.

Gafă incredibilă a jurnaliștilor de la Hotnews

Reacția lui Victor Ponta după gafa de la Hotnews

Victor Ponta a reacționat pe Facebook, după incidentul de la Hotnews, arătând că redactorul șef al publicației și-a cerut scuze pentru incident și că pentru el este un subiect închis. De asemenea, el a precizat că nu a cerut nicio sancțiune și nici nu va reacționa în vreun fel anume.

"M-a sunat Dl Pantazi (redactor sef al HN) care si-a cerut scuze in numele redactiei/ am considerat un gest de normalitate ( extrem de rar in tara noastra), i-am spus imediat ca inteleg situatia si pentru mine subiectul e inchis/ nu i-am cautat eu pe cei de la Hotnews, nu am cerut eu vreo sanctiune si nici nu m-am gandit sa reactionez in alt fel", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Cine este Cristian Burci

Omul de afaceri Cristian Burci se află sub control judiciar în dosarul referitor la devalizarea Romvag Caracal. În acest dosar, patronul de la Adevărul este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, instigare la delapidare cu consecințe deosebit de grave, instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, spălare de bani, instigare la spălare de bani și instigare la evaziune fiscală.

Totodată, numele lui Cristian Burci apare într-un scandal referitor la traficul de copii care a avut loc în România, imediat după Revoluție. Antena 3 a prezentat un reportaj realizat cu camera ascunsă imediat după Revoluţie, de către televiziunea americană CBS. Ancheta reporterilor de peste ocean era despre vânzările de copii din România, prin diverşi intermediari, către cetăţeni din SUA.

Citește și:

Mircea Badea: Câtă jelanie și sfântă indignare ar fi fost în spațiul public, dacă Antena 3 făcea gafa de la Hotnews?

×
Subiecte în articol: Subiectiv oana stancu Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close