Antena 3 CNN Actualitate Media Televiziunea de ieri, televiziunea de azi. Tu ești omul de la TV

Televiziunea de ieri, televiziunea de azi. Tu ești omul de la TV

Televiziunea de ieri, televiziunea de azi. Tu ești omul de la TV
30 Sep 2016   •   14:56

Secolul XXI ne-a adus în case televiziunea și internetul, iar dacă pe vremea bunicilor accesul la informație și libertatea de exprimare erau subiecte tabu, astăzi, din fericire, ne bucurăm de o sumedenie de emisiuni și programe televizate. De la televiziunea clasică, am ajuns la cea online precum Netflix. Cu toate astea, televiziunea nu a murit, ci a evoluat în moduri în care nici nu
ne-am fi așteptat. Pentru cei care au visat de mici sa apară la televizor, postul de
prezentator TV sau reporter nu reprezintă doar un job, ci șansa de a intra într-o lume pe care ai văzut-o doar în reviste, o lume plină de mondenități, vedete, personalități, oameni importanți, evenimente cu clasă.

Ca să apari pe sticlă nu trebuie doar să zâmbesti frumos sau să ai o față plăcută, e nevoie de multă muncă pentru a putea transmite informația corectă, într-un mod coerent, să fii tot timpul informat și sa ții pasul cu tot ce se întâmplă în lume. Ca să fii prezentator TV nu trebuie doar să crezi că trebuie să ai noroc sau talent, ci sa-ți dorești cu adevărat să ai o carieră care îți poate oferi multe posibilități: de la a apărea la televizor și a face talk-showuri sau programe de entertainment, până la a fi reporter extern la Comisia Europeană, reporter de război sau jurnalist freelancer. Iar rețeta succesului...se construiește în timp, fiecare dintre voi își construiește propriul drum, propria carieră, propriul brand. Fiecare persoană are ,,acel ceva’’ care pot face audiența să îl urmarească peste tot, în orice situație, în orice moment, pentru că tu, omul de televiziune dictezi pasul. Lumea se poate învarti în jurul tău.

Să vii la Școala de televiziune Intact Media Academy nu este doar împlinirea unui vis din copilărie, poate înseamna chiar rampa ta de lansare. Chiar tu poți fi cel care aduce zâmbetul pe buzele oamenilor dimineața, chiar tu poți să le spui cum va fi vremea, ce le prezic astrele, sau ce s-a mai întamplat în lume în ultimele ore. Tu poți fi omul care arată excelent dimineața, aducând noutățile în casele oamenilor. Și ție îți poate sta părul perfect chiar și la 7 dimineața. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să-ți dai șansa de a gusta dintr-un stil de viața și dintr-o carieră care s-ar putea să fie cea mai bună alegere pentru tine.

Vino la IMA. Te așteptăm!

Înscrie-te la cursuri - http://www.intactmediaacademy.ro/prezentator-tv/

×
Subiecte în articol: Intact Media Academy prezentator TV
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close