Antena 3 CNN Actualitate Media Un show păcătos, lider în audienţe chiar şi fără invitaţi în platou

Un show păcătos, lider în audienţe chiar şi fără invitaţi în platou

Un show păcătos, lider în audienţe chiar şi fără invitaţi în platou
13 Oct 2010   •   19:42

Two men show! Dan Capatos şi Mircea Stoian au adus Un show păcătos pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor fără invitaţi

Marţi, 12 octombrie, Un show păcătos s-a clasat în topul preferinţelor telespectatorilor în ciuda faptului că în platoul emisiunii nu au mai rămas decât Dan Capatos şi Mircea Stoian! Imprevizibilul unei emisiuni precum Un show păcătos şi-a spus cuvântul, însă profesionalismul celor doi moderatori a salvat situaţia!

La nivelul targetului 18+ urban, Dan Capatos a reuşit să fie lider şi fără invitaţi. Astfel, Un show păcătos a înregistrat aseară  1.9% rating şi  12.5% share, în vreme ce postul Pro Tv situat pe poziţia secundă a înregistrat la nivelul aceluiaşi target un share de 10% si 1.5% rating. Pe locul al treilea s-a situate Antena 3 cu o audienţă de 1.3% şi  o cotă de piaţă de 8.5%.


După ce Simona Sensual a părăsit platoul deoarece pe canapea lângă ea stătea Perversul de la Târgu Ocna, Dan Capatos a constat că în continuare lucrurile în emisiune nu vor avea  evoluţia planificată. În scurt timp moderatorii au aflat că nici următorii invitaţi, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi fosta soţie a lui Cove nu vor putea ajunge în emisiune. În ciuda nefericitei întâmplări, Dan Capatos şi Mircea Stoian s-au antrenat într-o conversaţie atât de savuroasă care a reuşit să plaseze un Show Păcătos in poziţia de lider de audienţa.

×
Subiecte în articol: Un Show Pacatos Dan Capatos
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close