Antena 3 CNN Actualitate Încă o condamnare pentru medicul estetician care a mutilat mai multe femei din România

Încă o condamnare pentru medicul estetician care a mutilat mai multe femei din România

Abu-Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, cunoscut drept „Prinţul silicoanelor”, a fost găsit vinovat într-un nou dosar, în care a fost acuzat că a mutilat o artistă.

Încă o condamnare pentru medicul estetician care a mutilat mai multe femei din România
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2022   •   13:36

Andreea Mădălina Micu, o artistă premiată la zeci de concursuri, care a participat la mai multe show-uri de talente, și-a căutat dreptatea în instanță, după ce a devenit o victimă a medicului estetician.

Judecătorii au decis că acesta trebuie să îi plătească artistei suma de 4.367,68 lei.

„Obligă pârâții (dr. Kasem și clinica acestuia - n.r.) să plătească în solidar reclamantei suma de 59.384 lei reprezentând daune materiale și suma de 10.000 euro, în echivalent lei la cursul BNR de la data plății, reprezentând daune morale. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată baza art. 50 ind.2 din O.U.G. nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă, obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 4.367,68 lei reprezentând ajutor public acordat în cauză sub forma scutirii de la plata taxei de timbru, aferent pretentiilor admise.

Obligă pârâtii să plătească în solidar reclamantei suma de 4.367,68 lei reprezentând cheltuieli de judecată. În baza art. 19 alin.1 din O.U.G. nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă, suma de 10.816,07 lei, reprezentând diferenta dintre suma de 15.183,75 lei pentru care s-a acordat ajutor public judiciar si suma de 4.367,68 lei reprezentând taxă judiciară de timbru aferentă pretentiilor admise, rămâne în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 2 Bucuresti”, se arată în decizia judecătorilor.

Printre victimele lui Kasem se află și fosta parteneră a lui Nicolae Guţă, Mădălina-Georgiana Dumitriu. Mai mult, Kasem trebuie să plătească despăgubiri de un sfert de milion de euro, după ce a fost găsit vinovat de moartea pacientei Lina Sadoveanu, care a decedat la numai 36 ore de la operaţie, în ianuarie 2011.

 

×
Subiecte în articol: medic mutilat artista condamnat
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close