Antena 3 CNN Actualitate Medicii de la Floreasca, anunț de ultimă oră despre starea răniților aduși din Bulgaria

Medicii de la Floreasca, anunț de ultimă oră despre starea răniților aduși din Bulgaria

Pacienții politraumatizați din accidentul rutier din Bulgaria se mențin în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale, anunță Spitalului Clinic de Urgență București - Floreasca.

Medicii de la Floreasca, anunț de ultimă oră despre starea răniților aduși din Bulgaria
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2022   •   12:38

Dintre cei cinci pacienți, trei sunt internați în Secția de Terapie Intensivă, necesitând măsuri specifice acestei secții, iar doi sunt internați în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară).

Echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe acești pacienți, adaptând tratamentul în funcție de evoluția lor, inclusiv intervenții chirurgicale în zilele care urmează.

Sunt și pacienți care au rămas în Bulgaria, care au parte acolo de îngrijiri medicale din partea medicilor.

Accidentul a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 1:30 de minute. Autocarul a lovit o mașină oprită pe partea stânga carosabilului. Se pare că ar fi ratat un viraj, iar în momentul acela a fost aruncat pur și simplu într-un copac. 

Trei români și-au pierdut viața în urma acestui accident deosebit de grav. În ceea ce privește starea pacienților care au reușit să fie salvați, aceștia sunt în stare stabilă.

×
Subiecte în articol: Floreasca
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close